Amrita
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Amrita

~Alternativ Livsstil~
 
IndeksSøkLatest imagesBli MedlemLogg Inn

 

 SUN nettbasert kurs - fjern initiering

Go down 
AvInnlegg
speranta
Nykommer
NykommerAntall Innlegg : 1
Registration date : 30.06.2009

SUN nettbasert kurs - fjern initiering Empty
PosteTema: SUN nettbasert kurs - fjern initiering   SUN nettbasert kurs - fjern initiering Icon_minitimeTir Jun 30, 2009 1:16 pm

I motsetning til mange andre helbredende teknikker, benytter SUN seg av RO-Energi, ikke QI. Ro-energien er den energien som var den dominerende energien på Terra i eldgamle tider, men på grunn av altfor mange negative karmer, har Jorda forandret bevegelsebanet og vi, menneskene, er mer påvirket av QI-energi, og i veldig liten grad av RO-energi
Jo flere mennesker praktiserer SUN- RO-energi, desto mer kommer den helbredende energien til oss, alle.

SUN en samling av metoder som bringer tilbake gamle helbredende metoder med opprinnelsen i urgamle sivilisasjoner.: Maya, Inka, Aztek, Toltek, Kina Egypt, Tibet, Japan, Kina, Atlantis, Lemur som alle benytter Ro-energi. Det finnes spor av QI-energi i noen av teknikkene, men det er Ro-energien som er dominerende.
Hele SUN lærdom har som grunnlag en teknikk som var sprett i Atlantis kalt Grottenes Kjemi.

Metoden ble utviklet av Mirela Paun, parapsykolog initiert i okkultisme siden hun var 13 år gammel. Hun er healer, sjaman, klarsyn , utdannet psykolog, og har viet sitt liv til å spre denne kraftige teknikken. Det finnes mange disipler rundt i verden og noen i Norge.

Alle Metodene som er en del av Sun lærdom må studeres og praktiseres etter en innvielse, studien innebærer initiering. Kunnskapene
overfører fra mester til student, og hver student har mulighet til å bli mester for
å innvie andre studenter videre etter å ha fått innvielsen som Mester.
Sun inneholder 48 initiering s nivåer, delt i 3 store deler.

Den første delen av SUN heter Ra - Teknikk og inneholder trinn. Det er en samling av yantrer, mantraer, symboler, formler, reiser i tid, astrologi, fargeterapi, eterisk kirurgi, ritualer som har opprinnelsen i kunnskap som Ridderne fra Malta hadde, ritualer fra Lemur, Atlantis, Egypt, Tibet og kunnskap (terapi med krystaller) fra Planeten Lorid.

Den andre delen inneholder også 16 grader eller trinn og det heter Den Okkulte Terapi med Krystaller. Det er snakk om forskjellige fjell av krystaller som finnes i andre dimensjoner, konstellasjoner eller på Jorda. De 16 trinnene avsluttes med Master grad.

Den tredje delen av Sun heter Yoga-Sun og består av også 16 initieringstrinn. Yoga-Sun har opprinnelsen i gamle sivilisasjoner som Atlantis, Mu, Lemur. de fleste teknikkene er for det meste mentale, men det finnes også noen enkle fysiske øvelser ved siden av påkallelser og formler. Det finnes 10 grader i Yoga-Sun.

Mirela Paun har utviklet også et annet teknikk som bruker RO—energi, dvs. at gjennom behandling eller praktisering overføres Ro-energi: TGM- Generell Matrise Teori.
Den inneholder mest kjemiske og fysiske formler og
qvantefysikk.
Den grunnleggende ideen i TGM er at den fysiske kroppen kan påvirkes kjemisk eller fysisk uten å ha adgang til et laboratorium, de kan påvirkes på åndelig viss. I tillegg har hun utviklet Reiki-Edom. Gjennom Reiki behandling overføres , ved siden av QI-energien , Ro-energi.

Mirela Paun kan kontaktes på: mirela1paun@gmail.com og esoterist@ymail.com[b]
Til Toppen Go down
 
SUN nettbasert kurs - fjern initiering
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Morten Eriksen
» Gratis kurs
» Noen som vet om noen som holder kurs i Eidsvoll/ ullensaker?

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Amrita :: Annet :: Kurs, Seminarer, Treff, møter etc.-
Gå Til: